Rokken voor dames - Modemerken online - Klein Kleding

Published Apr 14, 21
5 min read

Yaya Dames Kleding - Online Kopen - Piet Zoomers

Lang niet alle artikelen zijn dus geschikt of zelfs toegestaan op de Europese markt. Vaak zijn kledingmaten anders dan je zou verwachten - O&K. Ook is het maar de vraag of het artikel echt overeenkomt met de foto op het platform. Verder heb je te maken met verzendkosten (die per leverancier kunnen verschillen!), douanekosten en soms andere bijkomende kosten.

De blog over kindermode boordevol tips, trends en inspiratie.kindermodeblog.nlPoools Dameskleding De officiële webshoppoools.nl


Ook hier is het dus een kwestie van samples aanvragen, veel geduld hebben en vooral heel voorzichtig zijn voor je jouw kleding echt in China inkoopt. Naast kleding ook accessoires als brillen of tassen inkopen? Orderchamp is een marktplaats vol groothandels met lage aankoopdrempels en minimumafnames. Om te zorgen dat een leverancier met jou in zee gaat zul je daar een relatie mee moeten opbouwen - OliviaKate.

Project Cece - Duurzame Kleding Zoekmachine

Olivia & Kate

Address: Anegang 48, 2011 HS Haarlem
Phone: 023 583 6775
Email: webshop@olivia-kate.nl
Olivia & Kate

Steek geen standaardverhaal af, maar maak het persoonlijk. Een groothandel wil zijn naam beschermen en zal dus niet met iemand gaan samenwerken die niet goed weet wat die wil. Laat weten wat je zoekt. Als je al verkoopt is dat natuurlijk een plus: dan kun je bezoekersstatistieken en verkoopcijfers noemen.

Inkopen via een groothandel moet je als een investering zien, aangezien er vaak een minimumafname geldt voor een hoog bedrag. Daarnaast krijgen nieuwkomers vaak hogere prijzen en een beperkter aanbod te zien dan vaste klanten. Je doet dus in feite ook een tijdsinvestering, die je op de lange termijn voordeel zal opleveren.

Next Nederland - Shop Online Voor Mode En Kleding

Toch mag je best kritisch zijn op de leveranciers die je in je zoektocht tegenkomt. Wanneer je in bulk een voorraad kleding gaat inkopen wil je van een goede samenwerking verzekerd zijn. Voordat je een samenwerking aan gaat kun je de volgende kwaliteiten onderzoeken: Een goede leverancier zal je het juiste aantal items op tijd sturen, zonder beschadigingen.

Grote leveranciers hebben vaak de middelen om, wanneer er iets mis gaat met een levering, dit snel op te lossen zodat ze hun verantwoordelijkheden naar jou toch kunnen uitvoeren. Toch is het ook interessant om je te verdiepen in kleine leveranciers. Als grote afnemer krijg je van hen vaak meer aandacht en betere service.

Mode & Accessoires Voor Dames, Heren En Kinderen

Daarom is het verstandig om een verband aan te gaan met een groothandel die al langer mee gaat. Daarnaast is het handig om niet helemaal van een leverancier afhankelijk te zijn. Wanneer je duizenden producten bij een kleding-groothandel inkoopt wil je er zeker van zijn dat de communicatie goed verloopt.

Krijg je makkelijk iemand aan de telefoon? Krijg je snel een antwoord op je vragen? Als een leverancier expertise heeft over de producten die hij of zij verkoopt kan dit je een indicatie geven over diens werkhouding. Wanneer een groothandel geen vragen kan beantwoorden betekent dit vaak dat deze weinig aandacht voor diens producten heeft.

Terstal - Voordelige Familiemode

Als je snel iets nodig hebt, kan dit nogal vervelend zijn. Daarnaast is het verstand om voordat je een bestelling plaatst de vrachtopties te bespreken. Zo kun je bijvoorbeeld afspreken dat je gratis verzendingen krijgt vanaf een bepaalde kwantiteit. Daarnaast kun je meerdere orders samenvoegen tot een vracht, waardoor je minder kosten hebt.

Een verre leverancier lijkt soms goedkoop maar heeft douane- en importkosten en langere levertijd. Heb je een kleding-groothandel of -leverancier gevonden die voldoet aan je wensen? Houd dan rekening met de volgende zaken. Zodra je gaat kleding inkopen bij een groothandel zul je in bulk een voorraad gaan krijgen. Veel webshops die hiermee starten kopen in het begin teveel items in, waardoor ze blijven zitten met een voorraad die nooit verkocht wordt.

Asos - Koop Recente Trends En Kleding Online

Daarnaast zul je de nieuwe voorraad moeten kunnen verwerken. Heb je hier een geschikte opslagruimte voor? Maak een plan voor het ordenen van je nieuwe producten. Hou daarin ook rekening met een budget voor nieuwe mankrachten die je voorraad moeten managen en sorteren. Om binnen je budget te blijven zul je moeten gaan onderhandelen over de prijs van de kleding die je wil gaan inkopen.

Doe dus onderzoek naar de producten die je gaat inkopen. Daarnaast wil je natuurlijk marge overhouden wanneer je je producten gaat verkopen. Leveranciers zijn er niet van gediend als jij hun producten voor een lage prijs verkoopt, aangezien dit afbreuk doet aan hun naam. Vaak geven leveranciers ook een adviesprijs die je kunt hanteren als verkoopprijs.

Dameskleding - Shop Damesmode Online - Wehkamp

Wanneer je gaat inkopen bij een leverancier of groothandel is het, net als met alle andere handelingen die je voor je webshop doet, belangrijk om je klant in gedachten te houden. Klanten bestellen liever niet bij een ongeorganiseerde winkel. Zorg er dus voor dat je van tevoren duidelijk het welke producten en productcategorieën je wil gaan verkopen.

In je zoektocht naar kleding moet je rekening houden met verschillende maten, kleuren en soorten kleding. Daarnaast speelt het seizoen ook een belangrijke rol. Doe onderzoek naar trends door bijvoorbeeld bij Amazon naar best verkochte artikelen te kijken. Je kunt ook bij de groothandel navraag doen hoe zij in de gaten houden wat de laatste trends zijn.

Dameskleding - Shop Damesmode Online - Wehkamp

Het kan voordelig zijn om enkel zulke leveranciers aan te nemen, zo blijft je aanbod gevarieerd en relevant voor de klant. Sommige leveranciers leveren echter juist producten die het hele jaar door goed verkopen. Beslis dus van tevoren wat jij wil aanbieden in jouw webshop en wat voor aantallen je gaat inkopen.

Wat voor prijzen worden gehanteerd voor verzendingen? Worden de vrachtkosten lager als jij een grotere bestelling plaatst of meerdere bestellingen combineert? Als webwinkelier zul je uiteraard te maken krijgen met retourzendingen van je klanten. Wanneer je een nieuwe samenwerking aan gaat met een leverancier is het daarom zeker de moeite waard om hen te vragen of je hen rest-artikelen retour kunt sturen.

Sale - Kleding, Mode & Accessoires Voor Vrouwen - Na-kd.com

Voor veel consumenten is duurzaamheid een steeds belangrijker onderwerp. Als webwinkelier kun je hier je voordeel mee doen. Je kunt ervoor kiezen om enkel tweedehands kleding in te kopen. In Nederland zijn bekende vintage groothandels Tardis Vintage en Brasco B.V. Via de website kies je bij deze groothandels welk item je wil hebben, bijvoorbeeld spijkerbroeken, waarna je een zak van ongeveer twintig kilo aan spijkerbroeken ontvangt.

Navigation

Home

Latest Posts

Luiers Maat 6 Aanbieding

Published Jul 09, 22
8 min read

Pampers Luiers Aanbieding

Published Jul 07, 22
10 min read

Onderhoudsarme Huisdieren

Published Apr 18, 22
11 min read